Inforegio UE Guvernul României MDRAP UAT Orașul Zărnești Instrumente Structurale 2007-2013

  • +40 368-003376

CONCURS DE REALIZARE A UNUI LOGO PENTRU DESTINAȚIA ECOTURISTICĂ ZĂRNEȘTI- PIATRA CRAIULUI

Tema concursului

 

Pentru asigurarea unei identități vizuale a destinației ecoturistice Zărnești-Piatra Craiului, lansăm un concurs pentru alegerea unui logo.

Logo-ul se dorește a fi unul creativ, lizibil și relevant pentru această destinație ecoturistică.

 

Desfășurarea concursului

 

Fiecare concurent va propune un logo color, iar organizatorul va selecționa primele 10 lucrări semnificative, conform Regulamentului de concurs.

Pentru alegerea câștigătorului, se va ține cont de votul publicului, care va vota pe pagina de Facebook a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Zărnești (CNIPT Zărnești): @visitzarnesti.

Astfel, numărul de like-uri înregistrate de fiecare dintre cele 10 propuneri selectate va reprezenta 25% din scorul final, restul va fi acordat de un juriu format de organizator.

Câștigătorul va primi un premiu și va fi de acord cu cesiunea drepturilor de autor către organizator (CNIPT Zărnești).

Concursul se adresează tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani până cel târziu la data înscrierii în concurs. (cei cu vârsta sub 18 ani având aprobarea tutorelui legal, care va completa și semna formularul de înscriere).

 

Modalitatea de înscriere în concurs

 

Propunerea de logo va fi trimisă pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sub forma de fișier format .jpg, .png sau .pdf care va avea minimum 500x500 pixeli și maximum 8MB.

Concurentul va trimite la aceeași adresă și formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.visitzarnesti.ro si pe pagina de facebook @visitzarnesti.

Confidențialitatea propunerilor în fața juriului și a publicului de pe Facebook este garantată de către organizator (CNIPT Zărnești).

 

Calendarul concursului

 

  • START CONCURS: 15 decembrie 2016
  • ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERE: 27 decembrie 2016
  • PRESELECȚIE LUCRĂRI: 3 ianuarie 2017
  • COMPETIȚIE FACEBOOK: 4-16 ianuarie 2017
  • ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORULUI: 17 ianuarie 2017
Top